dinsdag 27 december 2011

* DT Stampavie * Cheeky boy *

Hallo allemaal,
Ik hoop dat jullie ook zo genoten hebben van de Kerstdagen;)
Nu even wat rustiger vaarwater dus aan de kaartjes geslagen,ik vind dit zo relaxing Heerlijk hahaha
vandaag heb ik een tag gemaakt met een stempel van Penny Johnson  voor het blog van Stampavie geloof dat het even verkeerd is gegaan want Moon stond denk ik al 2 dagen op het blog hahaha,dus als jullie eventueel een kijkje nemen bij Stampavie zal morgen "Denk ik "Bev er inmiddels wel al staan,ach geeft ook nix toch!
Kaartjes maken is al leuk en al helemaal de tags die vind ik zo makkelijk en superssss om te geven bij een gelegenheid,deze tag heb ik gemaakt voor aan een mooie bos met rozen.
Ik heb gebruikt: wit linnen cardstock dat met de distresspad gesponsd daarna een ander stukje wit linnen hetzelfde gedaan maar later een text stempel van Tim erop gestempeld de randen gescheurd en geinkt.
Verschillende Alterations heb ik ook hierop gebruikt zoals je kunt zien.





Ook wat Rhinestones een Pin wat Prima`s een stukje Jute,leuk hoor het is in allerlei kleuren te kopen bij o.a doeading.Ik ben O zo blij dat ik destijds de curses bij Doeading gedaan heb bij .....sorry naam even kwijt;( zoeken we op morgen( ik zit hier nu om 01.40 uur in de nacht dusssss )


Liefs Sonja
   xox

woensdag 21 december 2011

* NoëL* Hele fijne Kerstdagen wil ik jullie allemaal wensen xox

Hallo Lieve allemaal,
Bijna Kerst:) Heerlijke gedachten hè geen verplichtingen lekker eten,spelletjes doen ,muziek luisteren even gewoon heerlijk met je Familie de Kerst vieren.Ik kijk er naar uit


  
        ,@,
       ,@@@,
✿(()))))))))))✿
 ♧(( ◕ิ  ྱ ◕ิ ))♧
(@)>(")<(@)
      ♡ℒℴѵℯ♡
       


Ik heb van de nieuwe Autumn Winter Collectie Tobi and Friends gestempels met Stazon en toe ge embossesd met Copper kleur,de Tekst stempel Noël is ook van de nieuwste collectie van Tina Wenke.
De Kerstboompjes zijn van Marianne   daar heb ik wat van de sneeuwpen op gedaan deze is van Rayher.Verder wat verschillende Alterations van Tim Holtz gebruikt en de kertvlok aan het lint komt bij Bamba vandaan.
Ik heb de kaart gemaakt van Kraft en Ribbelkarton en een Design vel Webster`s

                                                          

Deze week plaats ik nog een kaartje van Stampavie met een schattig stempeltje;)
Wie niet meer aan blog`s toekomt wil ik alvast Hele fijne Kerstdagen wensen.
(\(\
( -.- ) xox Sonja
0_(")(")♥♥

woensdag 14 december 2011

* DT Stampavie * Christmas Mouse *

Hallo Blogvrienden,

Vandaag kregen we de GO AHEAD van Stampavie om onze kaarten of creaties te laten zien voor het nieuwe  Download Magazine van onze creaties en uiteraard de nieuwste stempels.
Ik heb bij Albert Heijn van die gerecycelde schriften gekocht die zijn zo gaaf om te zien,echt van dat oude muffe papier hahaha Afijn een beetje pimpen doet wonderen toch!
Ik heb de stempel van Laurence Designe gebruikt en die heet Christmas Mouse,ik vind hem zelf zo lief ECht ;)) Verder heb ik Design papier gebruikt van Webster`s Page,Kraft ,Ribbelkarton( wat zijn die duur zeg die vellen ppff )
Wat Jute,Acryl verf, de klok van Tim Holtz een Netabillitie en verder wat koperkleurige hoekjes die ik regelmatig gebruik, leuk zijn die hè!
Verder wat gestanzde hoekjes en de Clip met bloem heb ik zelf gemaakt,de bloem is een Creatable van Marianne,verder nog wat kleine Prima`s middelmaat.



Bedankt voor het kijken en jullie lieve mails, reakties
Daar kijk ik met veel plezier naar uit;)
Momenteel kan ik niet veel blogs terug bezoeken tot mijn spijt dat komt doordat ik veel opdrachten heb bij Stampavie voor de CHA 2012 en in Januarie begin ik bij Cards und More in ook een geweldig leuk DT Team;))

(\(\
( -.- ) xox Sonja
0_(")(")♥♥

Challenge #99 Paper Sundaes         Anything Christmas

maandag 12 december 2011

Yeaaaaaa DT member bij Cards und More

Hallo lieve blogvolgers,

Eigenlijk ben ik net terug uit Brussel waar ik een geweldig leuk lang weekend gehad heb met uiteraard mijn hubbie en twee onwijs lieve vrienden:)
Geweldig hotel gezeten het * Stanhope Hotel * zo mooi en sjiek daar allemaal WoW dat zijn wij Zaankanters niet aan gewend hoor hahaha.
Wel enorme pech gehad we waren namelijk zeer laat met terug naar huis keren omdat het Europees Parlement daar nog geen 5 minuten vandaan zat dus was er erg veel politie op de straten en konden wij jammer genoeg niet optijd weer terug.Het zij zo!

Lees ik mijn mail vandaag en ben ik gekozen/gevraagd door Dunja om als DT member in hun team te komen
Nou daar zeg je natuurlijk geen nee tegen.

Hier kun je lezen op hun blog het hoe en wat,natuurlijk is er ook een reden xtra omdat ik de Nederlandse taal beschik en jullie misschien ook eens mee gaan doen aan een Challenge of gewoon eens in de mooie online-shop kijken ze verkopen werkelijk van alles en de stempel keuze is daar ook Wiff of Joy, Vilda stamps en onder andere van Nellie Snellen,
Ik kom hier verder nog op terug om de stempels en dergelijke door te linken naar jullie die eens willen kijken.

http://cards-und-more-shop.blogspot.com/

Fijne dag verder ik kom zeker hier op terug met de linken,maar voor nu staan ze uiteraard ook in mijn blog aan de zijkant vermeld
Liefs Sonja

dinsdag 6 december 2011

* Henry says * Its Time to be Jolly *

Hallo blogvrienden,

Vandaag had ik een kaartje gemaakt voor de Challenge bij Wiff of Joy maar helaas ik ben te laat met plaatsen,So What hahaha.
Ik heb een lief stempeltje van Henry the mouse vertaald is het * Veel liefs * ingekleurd met de Twinklings H2o,dit waren wat kleuren die ik nog niet had en bij Kreja Tea gekocht had, en wat werkt dat leuk zeg Echt!!
Naarmate ik meer en meer kleur hiermee merk ik dat je er ook goed mee kan combineren met een ander soort techniek zoals bijvoorbeeld de distress of de aquamarkers van Letraset,nou dat is toch gaaf hè.
Ook heb ik het leuke tekst stempeltje gebruikt van Stampavie ontworpen door Tina Wenke gebruikt en in het hartje van Henry gestempeld.

Ik heb een klein notitie blokje op gepimpt en bewerkt met o.a de kerstboom van T!m*
voor de randen bovenaan, de pons van Martha Steward*verder alles met distressinkt Vintage photo bewerkt en wat hele fijne glittertjespoeder.
De meeste embellishments zijn van het Kruitvat en Action,natuurlijk op het bakkers Twine,het belletje, laarsje en pins na,die komen uit een online en welke zou ik echt niet meer weten want Ooww wat hebben we toch een voorraad van dit soort spullies,hebben jullie dat nou ook Te veel van al dit freubelspul hahaha.Ik vind het een schattig blokje geworden en hou het daarom ook eens voor mijzelf;)






Zoals jullie gemerkt hebben heb ik het vorig kaartje verwijderd omdat ik het inkleuren met de Aqua markers niet mooi genoeg vond,volgende keer beter ^_^"
Uiteraard wel hartelijk bedankt voor jullie reakties!!
Deze laat ik staan want zoals ik al zei,deze vind ik Leukkkkkkk hahaha.
Fijne dag vandaag en tot de volgende bloghop.
(\(\
( -.- ) xox Sonja
0_(")(")♥♥

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...