dinsdag 27 maart 2012

* Sending you kisses *

Hallo lieve blogvolgers,

Wat is het toch heerlijk buiten hè,mijn zonnescherm was om 9 uur al uit de banken weer met kussens gezellig gevuld,dus vandaag maar eens van de heerlijke zon genieten,als ik het uithou hahaha anders maar onder het scherm gezellig in onze nieuwe serre met de beestenboel om me heen ;)

 Ik heb voor het blog Cards und More een tag gemaakt Ja weer een tag haha het is ook zulk leuk werk om te maken dus waarom ook niet toch!
De stempel is van Wiff of Joy en heet Nora blowing kisses het is een valentijn stempel maar kan natuurlijk voor van alles gebruikt worden dat met liefde of gewoon zomaar, gebruikt worden.
Ik heb haar ingekleurd met de Twinklings H2o en je wil het geloven of niet maar deze stempel had ik vorig jaar in Zeist ingekleurd ( deels) aan de Demo-tafel bij de dames Katharina en Sonja,deze vond ik nog en heb haar verder ingekleurd,het grappige is dat de Twinklings van vorig jaar nog steeds na zo een lange tijd te verdoezelen waren,dus ik kon gewoon de draad weer oppakken en verder gaan met het bewerken van de twinklings en verder afkleuren,Grappig en fantastische goedje .
Deze tag heb ik eerst de randjes bewerkt met distress paint en daarna de gehele tag gesponst met Antique linen,daar overheen een mooie tekst stempel "What you do Today is important because you are exchanging a day of your Life for it" schitterende tekst!!
Om de tag heen heb ik een stukje katoen gedaan en een gewone knoop in gedaan een bloem erop die ik gestansd heb met een alteration ,de pareltjes komen uit het Shopblog van Cards und More netzoals de Distress ink ,Distress paint en de glitters deze zijn ook te koop bij Cards und More.
Het lintje aan de tag is van Making memories 5th Avenue "Sophia"

Ik wens jullie een mooie warme dag verder ,geniet van de zon zolang hij er is;)

(\(\
( -.- ) xox Sonja
0_(")(")♥♥

4 opmerkingen:

Leny Hempen zei

Wat een schatje Sonja.
Echt super lief.

Gr Leny Hempen

marion zei

ahhhh wat een schatje ! liefs, Marion

Corine van der Zee zei

Een schatje Sonja, vind het stempeltje zo leuk! Inderdaad een prachtige tekst, daar kun je er werkelijk niet genoeg van hebben hihihihi. Ga nog even bij je vorige blogpost kijken, kon gisteren niet reageren op de een of andere manier......

Lieve groetjes,

Corine

♥ Yolanda ♥ zei

Wat een leuke tag! Ja, dat Twinkling H2O is grappig spul, heb inmiddels ook een aantal kleuren, fijn om mee te mixen ...
Prachtige tekst, waar komt die vandaan? Teksten kun je nooit genoeg van hebben, maar soms maak ik ze zelf op de computer.

Geniet van het zonnetje, vóór je 't weet is hij alweer verdwenen ..... Groetjes Yolanda

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...